PRIPREMA

MEGA TRAŽI ČUDO ZA PRVU POBEDU U REGIONU! Već je jednom iznenadila Partizan: "Ovo je najbolja škola"

Autor Nemanja Stanojčić

Mega je uz Borac jedina bez pobede u dosadašnjem toku regionalnog takmičenja.

Izvor: MN Press

Mega traži prvu pobedu u AdmiralBet ABA ligi. U dosadašnja četiri kola doživela je isto toliko poraza i sada je čeka jedan od najtežih zadatak u regionu. Gostuje Partizanu, ekipi koja ima savršen učinak u ligi (4:0). Pokušaće da ponovi partiju iz januara ove godine kada je napravila iznenađenje (93:90). Meč je na programu u nedelju (21 čas).

Šef struke gostujućeg tima Marko Barać zna dobro šta čeka njegove izabranike i da je tim Željka Obradovića favorit u tom okršaju. "Igranje protiv ozbiljnih evroligaških ekipa je najbolja škola za mlade igrače. Partizan je tim sa fenomenalnim rosterom i najboljim trenerom. Na nama je da pokažemo ogromnu energiju i daleko veću čvrstinu nego na prethodnoj utakmici. Želimo da odigramo dobru utakmicu i prikažemo se u lepom svetlu", rekao je Barać.

Centar Mege Darko Branković u prvi plan stavlja koncentraciju. "Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Potrebno je da od prve sekunde uđemo koncentrisani u utakmicu i da ne dozvolimo padove u igri jer će u suprotnom to Partizan umeti da iskoristi. Želimo da odigramo kvalitetnu utakmicu i da na terenu prikažemo dobar rad sa treninga", zaključio je Branković.