Neprikladno?

LEJKERSI SLAVILI POBEDU NAD JOKIĆEM KAO TITULU: Svi ih kritikuju zbog scena iz svlačionice, to ŠAMPIONI ne rade! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Hoće titulu, a jednu pobedu ovako slave!

Izvor: Twitter/screenshot/TheHoopCentral

Nije uspeo Nikola Jokić da se suprotstavi LA Lejkersima! Denver je predvođen srpskim centrom uspeo da pobedi tim iz Los Anđelesa pre nekoliko dana, ali sada su Lebron Džejms i Entoni Dejvis uspeli da donesu prvu pobedu u sezoni ekipi Darvina Hema.

Hem je novi trener Lejkersa, a ovo mu je bila prva pobeda u NBA karijeri na mestu prvog trenera, što su u svlačionici burno proslavili. Lebron, Dejvis, Patrik Beverli, Rasel Vestbruk i ostale zvezde tima zasule su vodom i šampanjcem svog trenera!

Dugo je trajalo ovo slavlje, ali nisu svi bili srećni kada su snimci objavljeni. Lejkersi su jako loše počeli sezonu, sa pet poraza i tim koji juri titulu po mnogima ne bi svoj prvi trijumf u sezoni trebalo da slavi na ovaj način:

Tim iz LA-a je prošli put uzeo titulu 2020. godine, a sada su podelili ogromne ugovore veteranima i nadaju se da bi u narednih godinu ili dve mogli do titule, ali kako stvari stoje sada teško da će to biti slučaj. Upravo zbog šampionskih ambicija ekipe kritikovano je i ovo slavlje povodom prve pobede u sezoni.  

Tagovi