KRENULO JE

BRUKLIN TRAŽI NOVOG TRENERA - HOĆE ČOVEKA KOJI JE NAPRAVIO SKANDAL! Spremaju se pregovori, u igri su DVA imena!

Autor Nemanja Stanojčić

Netsi traže novog trenera, a navodno su u igri već dvojica stručnjaka...

Izvor: Profimedia

Bruklin je otpustio Stiva Neša i već traži novog trenera. Ne gube Netsi vreme, žele što pre da angažuju novog šefa stručnog štaba i čoveka koji će voditi tim u kom su glavne zvezde Kevin Durent i Kajri Irving. U igri su dva imena - Ime Udoka i Kvin Snajder. Prema pisanju američkih medija njih dvojica us glavni kandidati da sednu na klupu kluba koji je upisao samo dva trijumfa u prvih sedam mečeva u novoj sezoni.

Žak Von će voditi ekipu protiv Bulsa, dok se traži rešenje. Navodno su već spremni za početak pregovora sa Udokom, suspendovanim trenerom Bostona i on je prva opcija. Odmah iza je Kvin Snajder koji je otišao iz Jute. Jedan od glavnih problema oko angažovanja trenera Seltiksa svakako je skandal koji je napravio, pošto je prevario svoju suprugu i pretio je jednoj ženi koja je u stručnom štabu. Njegovi trenerski kvaliteti se ne dovode u pitanje, ali bi to mogao da bude "kamen spoticanja".

Zato će pravna služba Netsa imati dosta posla u pokušaju da nađe rešenje. Zato je tu i drugi izbor, a to je Snajder koji je sa Džezerima pravio velike uspehe i trenutno je slobodan, tako da bi sa njim znatno brže mogli da sklope dogovor oko eventualne saradnje. Prva želja je Udoka, a šansu iz prikrajka čeka srpski trener Igor Kokoškov koji je u stručnom štabu Bruklina. Ovo je Alison Fister, žena sa kojom je navodno Udoka prevario svoju ženu: