Košarka

PALO POMIRENJE, NBA IGRAČ OPET SA KARDAŠIJANKOM: Prevario je dok je bila trudna, ali mu se Kloi vratila! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kloi Kardašijan je očigledno zažmurila na sve Tristanove prevare.

Izvor: Profimedia

Tristan Tompson je daleko od NBA ugovora. Sezona je počela, a 31-godišnji centar posle avanture u Čikagu prošle godine ne dobija nikakve ponude za nastavak karijere i najverovatnije će završiti sa aktivnim bavljenjem košarkom. Ipak, dospeo je na naslovne strane u Americi zbog svog burnog ljubavnog života.

Mediji u Americi pišu da je ponovo sa Kloi Kardašijan! Njih dvoje su bili u vezi od 2016. do 2020. godine, a veza je počela je tako što je Tristan prevario svoju tadašnju devojku Džordan Kreg sa jednom od Kardašijanki.

Trajala je njihova veza četiri godine sve do 2020. a dobili su i ćerku. Ipak kada se saznalo da je tada krilni centar Klivlenda varao svoju partnerku dok je bila trudna ona ga je ostavila. Tokom pandemije virusa korona ponovo su bili u vezi, ali su se 2021. godine opet rastali. Ovo je Kloi Kardašijan:

Tompsonu skandala ne fali ni u dosadašnjem delu karijer ei privatnog života. Taman kada je počeo da se zabavlja sa Kloi Kardašijan prvi put bivša devojka mu je rodila   prvo dete.

Potom se otkrilo da je tokom veze sa Kloi Kardašijan napravio dete jednoj devojci, a drugo dete sa Kloi Kardašijan putem surogat majke dobili su u julu 2022. godine. U međuvremenu se otkrilo i da se Tompson predstavljao kao "crni Isus" na aplikacijama za dejting, a sada ostaje da se vidi da li će zaista pasti i treće pomirenje sa rijaliti zvezdom.