Ko te šiša?

NBA PLEJ NEĆE DA SE ŠIŠA - SKUPO MU JE! Zaradio 91.000.000 dolara, ali je besan na frizere: Bezobrazni su, uzimaju mnogo

Autor Nikola Lalović

Proslavljeni NBA plej je ljut, neće ni da se šiša!

Izvor: Twitter/printscreen

Nije lak život NBA zvezda, a o tome je pričao Patrik Beverli. Plejmejker koji je svoju karijeru počeo u Evropi igrajući za Olimpijakos, Dnjepar i Spartak iz Sankt Petersburga od 2013. godine je u NBA ligi i dokazao se kao jedan od najboljih defanzivaca na spoljnim pozicijama. 

Sada je u jednom podkastu pričao šta mu smeta u odnosu ljudi prema NBA igračima, a najviše se naljutio na frizere! Pleju Los Anđeles Lejkersa koji će ove sezone zaraditi 13.000.000 dolara je šišanje toliko skupo da se i ne šiša!

"Postaju jako bezobrazni ti momci. Mislim, oni dođu kod mene kući, ošišaju me i onda traže 300 dolara! Čoveče, to je baš dobra para, svake nedelje dobiju po 300 dolara. Zato od mene ne dobiju ništa, ja se ni ne šišam više", rekao je iskreno Beverli.

Iskusni plejmejker ima 34 godine, u karijeri je nakon Evrope igrao za Hjuston, Los Anđeles Kliperse, Minesotu i sada za Lejkerse koji su ga i draftovali sa 42. mesta 2009. godine. Od tada je zaradio 91.000.000 dolara, prosečno je godišnje dobijao između 6.500.000 i 7.000.000 dolara, ali ne pada mu na pamet da tako skupo plaća obično šišanje.

Sa Lejkersima je ove sezone krenuo očajno, ali je konačno nakon šest odigranih utakmica njegov tim pobedio. Savladali su Denver Nagetse, nakon čega je usledilo neverovatno slavlje u svlačionici. 

Tagovi