Pa zašto?

SLAGAO, NIJE NI TREPNUO - UHVAĆEN LEBRON DŽEJMS! Pomenuo ubijenog repera, evo šta je IZMISLIO! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms ispričao je svoju verziju događaja od pre više od deset godina, ali ne postoji šansa da je to tačna verzija.

Izvor: Twitter/ClutchPointsApp/printscreen

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji uvhaćen je u laži! Na konferenciji posle meča Lebron Džejms je govorio o muzici koju sluša i pokušao da oda počast nedavno ubijenom reperu Tejkofu, ali je njegova izjava brzo postala hit iz drugog razloga. Košarkaš Los Anđeles Lejkersa slagao je bez ikakve potrebe!

Nakon što se izjava da je još 2010. godine slušao popularnu rep grupu Migos, fanovi na Tviteru razotrili su da to nije moguće. Zapravo, tada nije postojala nijedna pesma ove grupe koju je Lebron Džejms mogao da presluša! "Slušao sam te momke tokom svoje prve sezone u Majamiju, 2010. godine. Možete pitati bilo koga od mojih saigrača tamo, oni nisu imali pojma ko su Migosi. 'Ovi momci su sledeća velika stvar', rekao sam im", ispričao je Lebron Džejms i tako sebe uvalio u problem. Obožavaoci ove rep grupe uhvatili su u laži jednu od najvećih zvezda NBA lige.

Iako su Kuavo, Tejkof i Ofset još 2008. godine osnovali grupu Polo Klub koja je kasnije promenila ime u Migos - skraćeno od "Three Amigos", nemoguće je da ih je Lebron slušao tokom prve sezone u Majamiju. Legendarni košarkaš objavio je 8. jula 2010. godine da stiže na Floridu, a Migosi su prvu pesmu izbacili 25. avgusta naredne godine. Lebron je za Majami odigrao 79 ligaških i 21 meč u plej-ofu pre nego što se pojavila prva numera ove grupe.