Tišina!

ATAMAN DIVLJAO, PEŠIĆ GA GOSPODSKI SPUSTIO - SEDI DOLE! Turčin pravio haos sudijama, pa dobio lekciju od Srbina! (VIDEO)

Autori Nikola Lalović Nemanja Stanojčić

Svetislav Pešić je bio jako iznerviran ponašanjem svog kolege sa druge strane!

Izvor: Mondo

Sve grmi u "Pioniru"! Prvo je Ergin Ataman dočekan na paklen način, potom su navijači skandirali ime Vase Micića koga upravo turski stručnjak nije pustio da igra za nacionalni tim Srbije, a onda smo na meču Srbije i Turske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo videli svađu Svetislava Pešića i Ergina Atamana!

Selektor Turske je bio besan posle jednog faula Marka Gudurića koji je po njegovom mišljenju trebalo da bude nesportski. Ustao je, vrlo burno reagovao kod sudija, na šta je prvo reagovala publika koja je zagrmela na Turčina. Ali ni Svetislav Pešić nije ostao nem!

I on je bio pored linije i dok je Ataman prigovarao sudijama selektor Srbije je negodovao, a onda je jasno pokazao Atamanu da sedne i vrati se na svoje mesto! Ataman je prvo seo, onda je shvatio da mu je Pešić pokazao da sedne, pa je odmah ustao! Pogledajte taj momenat:

Ataman je uvek u centru pažnje kada je u Beogradu, a sada je kao selektor Turske i neko ko nam je "uskratio" Vasu Micića na ovom meču posebno navukao bes navijača na sebe. Posle ovakvog poteza i pravljenja problema sudijama tokom celog meča, dodatno će srpski navijači biti kivni na njega. Pogledajte detalje sa ovog meča: