Uh...

OVAKO SE NA DERBIJU POVREDIO PLEJMEJKER CRVENE ZVEZDE: Pao posle sudara s Ledejom, pa jedva izašao! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Ivanović se povredio u finišu prve četvrtine duela sa Partizanom i ostaje da se vidi koliko je ta povreda ozbiljna.

Izvor: Arenasport 1 /printscreen

Videli smo puno tenzija u prvoj četvrtini prvog "večitog derbija" između Crvene zvezde i Partizana ove sezone. Meč je prekidan, a nažalost smo pre prekida videli i povredu jednog od igrača crveno-belih! 

U pitanju je bio iskusni crnogorski plejmejker Nikola Ivanović koji je nakon prodora na 37 sekundi do kraja prvog dela igre jako bolno doskočio i videlo se da se povredio u duelu sa Zekom Ledejom. 

Ivanović je u prodoru prošao između Vladimira Brodzijanskog i Jama Madara, sačekao ga je Zek Ledej ispod koša i postavio se za faul u napadu. Na kraju smo videli bolno prizemljenje Nikole Ivanovića, ali smo morali da čekamo gotovo 20 minuta da vidimo i šta je sa njim i šta su sudije dosudile u ovoj situaciji. Pogledajte kako je to izgledalo:

Sudije su nakon ovog sudara zbog toga što su navijači ubacivali predmete u teren prvo prekinule utakmicu, a potom zatražile da se isprazni deo tribina "Pionira". Nakon što je sve to odrađeno meč je nastavljen, a Nikola Ivanović koga su saigrači izneli sa terena nije se vratio na klupu svog tima. 

Na kraju su sudije dosudile faul Ledeju, priznati su poeni Ivanoviću, a dodatno slobodno bacanje za crveno-bele izveo je Luka Vildoza i pogodio ga. Pogledajte kako je Ivanović napustio teren u "Pioniru": 

Izvor: MN Press