REAKCIJA

ANĐUŠIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE NAVIJAČA! Oglasio se posle poraza Partizana u derbiju: "Da li znate za ovo?"

Autor Nemanja Stanojčić

Danilo Anđušić odgovorio je na prozivke navijača.

Izvor: Twitter/screenshot/MN Press

Crvena zvezda pobedila je Partizan u prvom ovosezonskom večitom derbiju (90:74). Crveno-beli slavili su pred svojim navijačima, dok su pristalice crno-belih posle meča imali kritike na račun svojih miljenika. Tom prilikom na udaru su se našli Aleksa Avramović i Alen Smailagić, pa je zbog svega toga odlučio da se oglasi Danilo Anđušić.

Jedan navijač je na Tviteru okačio fotografiju posle meča na kojoj se vidi kako se Aleksa i Alen smeju dok se pozdravljaju sa igračima Zvezde i to im je zasmetalo, pa su zato pitali Danila, koji je zamenik kapitena, "da li će im skrenuti pažnju na ponašanje". "Kažete ponašanje? Da li znate da je Smajli igrao sa polomljenim prstom. Da Avram trenira više nego što treba nekad da bi se što pre vratio iako je bio u gipsu četiri meseca. Svako na svoj način podnosi poraz, ali verujte mi. Vama nije teže nego nama koji igramo! Sportski pozdrav", odgovorio je Anđušić.

Meč je rešen u poslednjih pet minuta, o tome je pričao i Željko Obradović koji je taj period igre opisao kao "katastorfalan". Bio je ovo prvi duel večitih u sezoni, a drugi će imati vrlo brzo. Već 8. decembra igra se evroligaški okršaj dva kluba u Areni, pred navijačima Partizana.