Košarka

NBA IGRAČ NAPRAVIO SKANDAL - JURIO LJUDE PO ULICI SA IGLOM U RUCI! Policija ga uhapsila, a on pokušao da pobegne!

Autori Dušan Ninković Nemanja Stanojčić

Ben Gordon napravio je skandal, napadao je ljude na ulici iglama...

Izvor: Profimedia

Ben Gordon (39) napravio je skandal, jurio je ljude po ulici da ih ubode iglama! Bivši NBA igrač zbog toga je smešten u psihijatrijsku ustanovu, a pokušao je u nekoliko navrata da pobegne. Ljudi su ostali u šoku, očevici su prepričavali šta se dogodilo i mnogi su iznenađeni. Sve ovo dogodilo se nedugo pošto je uhapšen zbog toga što je tukao svoje dete i policiju.

Na jednom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama čovek objašnjava kako je Gordon napadao ljude iglama za šivenje i šta se sve dogodilo tada pre nego što ga je uhapsila policija. "Policija ga je odvela u bolnicu, tamo je pokušao da pobegne u nekoliko navrata", rekao je čovek na snimku.

Potom je razgovarao sa očevicima. "Nisam imao pojma šta se dešava. Prolazio sam pored i video sam Bena kako pokušava da ubode ljude iglama", ispričao je jedan gospodin. Na to se nadovezao drugi. "Odveo sam decu u školu i vidim čoveka koji obara drugog na zemlju i drži iglu u rukama", dodao je drugi.

Zbog svega toga Gordon je smešten u psihijatrijsku ustanovu. "Mentalno zdravlje nije šala, nadam se da će Ben dobiti pomoć koja mu je neophodna", zaključuje se na snimku.

Ben Gordon je između 2004. i 2015. godine igrao u NBA ligi, a nastupao je za Čikago, Detroit, Šarlot i Orlando. U svojoj prvoj sezoni u NBA proglašen je za najboljeg novajliju lige i najboljeg šestog igrača u sezoni, što su impresivnadostignuća, posebno kada se osvoje u jednoj godini. Samo godinu dana ranije sa Konektikatom je osvojio NCAA šampionat.