Košarka

NEMOJ DA MI SE**Š, IGRAJ ODBRANU! Ovo niste videli u prenosu - Željko Obradović TOTALNO pobesneo na jednog igrača! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Zek Ledej bolje da je odmah zaćutao!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je savladalaPartizan u prvom evroligaškom derbiju ikada, a jedan od igrača koji nije pružio partiju kakva se od njega očekivala je i Zek Ledej. Krilni centar crno-belih meč je završi sa četiri poena i četiri skoka, a problematična je bila i njegova odbrana!

U prenosu nije mogao da se vidi razgovor Željka Obradovića sa ekipom na kraju prve četvrtine, koja se završila trojkom Filipa Petruševa. Ovaj primljeni poen je razbesneo stratega crno-belih koji je vikao na Ledeja na pauzi između prve i druge četvrtine!

"Zek, zašto kasniš na šut za tri? Zašto kasniš u odbrani, zašto?", vikao je Željko Obradović, a onda je Ledej probao da objasni zašto je kasnio. Nisu izgovori zanimali Željka Obradovića: "Hej, nemoj da mi se**š, igraj odbranu!", viknuo je on! Pogledajte tu situaciju:

Tristan Vukčević koji je na terenu proveo mnogo manje vremena prikazao je mnogo više od Ledeja, a upravo je Ledej nakon ulaska Jama Madara da pomogne na Luki Vildozi zakasnio da "pokrije" Nemanju Nedovića koji je ostao sam na trojci i pogodio šut za pobedu u poslednjoj sekundi.