Košarka

PARTIZANOVE GREŠKE I JOŠ JEDAN BOLAN PORAZ: Ovako su crno-beli pali u Ljubljani - DVE šanse nisu iskoristili

Autor Mladen Šolak

Pogledajte kako je izgledala dramatična završnica utakmice Cedevita Olimpija - Partizan

Izvor: MN Press, Grega Valancic/Sportida

Partizan je izgubio u meču protiv Cedevite Olimpije i to u još jednoj uzbudljivoj završnici, a poslednjih 15 sekundi boleće crno-bele. Najpre su imali napad na "minus 2" i šansu da izjednače ili preokrenu, ali su jako loše reagovali posle tajm-auta. Matijas Lesor je nekako došao do lopte, iznudio prekršaj Alena Omića i pogođenim slobodnim bacanjem pružio srpskom timu šansu da u poslednjim sekundama proba da izbori produžetak. Međutim, šut Dantea Egzuma nije bio precizan, pa su crno-beli tako doživeli drugi "jadranski" poraz ove sezone. Pogledajte završnicu utakmice u Stožicama:

Partizan Cedevita Olimpija
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović nije želeo da svaljuje krivicu na igrače, rekao je da neće javno da kritikuje bilo koga, ali je i ukazao na to da su "neke stvari evidentne i da zahtevaju da budu rešene". "Kako ćemo to da rešimo, vreme će pokazati", dodao je Partizanov šef stručnog štaba.   

Partizanov dodatni problem u ovom trenutku je to što nema vremena za korekcije i za rešavanje problema o kojima Obradović govori, jer će crno-beli već u utorak uveče ponovo biti na terenu - na evroligaškom gostovanju Asvelu. Tri dana kasnije, u petak, u Štark areni gostovaće šampion Evrope, Anadolu Efes.