Košarka

PROBLEM ZA PARTIZAN - AVRAMOVIĆ SE PONOVO POVREDIO! Željko progovorio: Nije jedini, Papapetru, Glas, Balša...

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksa Avramović i Janis Papapetru su pod upitnikom za meč sa Fenerbahčeom.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Aleksa Avramović i Janis Papapetru su povređeni i pod upitnikom su za utakmicu protiv Fenerbahčea koju Partizan igra u Evroligi. Crno-beli u četvrtak imaju utakmicu u Turskoj, a nije poznato hoće li njih dvojica biti u konkurenciji za tu utakmicu. O tome je pričao Željko Obradović posle pobede protiv FMP-a.

Objasnio je zbog čega njih dvojice nije bilo na meču protiv "pantera" u Areni koji je domaći tim dobio posle drame. Uprkos velikom vođstvu i "+27", crno-beli su tek posle drame upisali trijumf. "Iz predostrožnosti njih dvojica nisu igrali, nije se razmišljalo da budu u ekipi. Videćemo kakvo će stanje biti, ako budu trenirali, videćemo i za njih i za ostale, pa ćemo doneti odluke za naredni meč", rekao je Obradović.

Na dodatno pitanje da li to znači da neće putovati u Istanbul priznao je da se još uvek čeka. "Papapetru je dobio udarac, Aleksa je istegao mišić na treningu, GLas s povredio na jutarnjem treningu, izvrnuo je zglob. Balša Koprivica je operisan i u stanju je oporavka. Imam 16 igrača na raspolaganju, a sve ovo će da se sabira i oduzima kada bude došlo vreme da se odlučuje", poručio je Obradović.