Košarka

PARTIZAN DOBIO EFES I FENER, A NAŠA SITUACIJA JE SADA TAKVA! Bajić hvali Željka i crno-bele: Oni su favoriti!

Autor Nemanja Stanojčić

Dragan Bajić izneo je svoja očekivanja pred meč sa Partizanom u ABA ligi.

Izvor: MN Press

Posle dve evroligaške pobede protiv Efesa i Fenerbahčea ekipa Partizana gostuje Igokei. Uoči tog meča šef struke domaćeg tima Dragan Bajić imao je samo reči hvale na račun crno-belih. Istakao je da su oni favoriti i da će njegov tim pokušati da pruži što jači otpor jakom rivalu.

Za razliku od Partizana koji u ovaj meč ulazi posle serije od tri pobede, Igokea je doživela dva poraza, prvo od Cibone u regionalnom takmičenju, a onda u FIBA Ligi šampiona od Bahčešehira. "Dolazi nam Partizan i to posle poraza od Bahčešehira koji nam sigurno nije prijao. Šta je tu je, moramo da idemo dalje. Posle dugo vremena uspeli smo da održimo dva trening asa 10 igrača i da igramo 5 na 5. Nadam se da ćemo imati više sreće sa zdravstvenim biltenom u narednom periodu. Što se meča tiče, motiv nam neće nedostajati. Dolazi nam evroligaški tim predvođen Željkom Obradovićem, sjajnim stručnjakom i čovekom", rekao je Bajić.

Nastavio je da niže pohvale na račun protivnika. "Njihovu snagu najbolje pokazuje to da su dobili Fener i Efes, to je dokaz kvaliteta. Oni su favoriti. Gledajući naše stanje i situaciju u kojoj se nalazimo. Ipak, mi ćemo se potruditi da pružimo što jači otpor i da nam ovaj meč posluži za nešto dalje, da napravimo još bolje rezultate. Ako nam se ukaže šansa, iskoristićemo je. Nadam se i da će dvorana biti puna i da će svi uživati u kvalitetnoj košarkaškoj predstavi", zaključio je Bajić.