DRŽI SE!

ALEKSEJ PAO I SAMO SE UHVATIO ZA KOLENO! Užasna povreda Pokuševskog, izneli ga sa parketa posle dva minuta (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Aleksej Pokuševski se uhvatio za levo koleno nakon pada u jednoj kontri.

Izvor: Profimedia

Prethodne noći uživali smo u savršenoj utakmici Nikole Jokića i istorijskoj partiji Luke Dončića, ali nažalost ima i loših vesti koje stižu iz NBA lige. Srpski košarkaš Aleksej Pokuševskidoživeo je povredu koja je delovala više nego ozbiljno u pobedi svoje Oklahome nad San Antonijom (130:114) na kojoj je igrao manje od dva minuta, pre nego što je nastao muk u hali kada je završio na parketu.

Pokuševski je pokušao da dođe do skoka u jednoj kontri Tandera, ali je u duelu sa igračem Sparsa nezgodno doskočio i završio je na parketu, uz naravno bolnu grimasu na licu.

Činilo se svima u tom trenutku da je Srbin iskrenuo zglob i da zbog toga traži pomoć lekara, međutim sada se spekuliše da je zapravo stradalo koleno. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se da se Pokuševski uhvatio za koleno i da je u neverici odmahivao glavom, tako da svi strahuju da je možda pokidao i ukrštene ligamente, jednu od najtežih povreda koju sportisti mogu da dožive.

Za sada se Oklahoma nije zvanično oglašavala povodom povrede Pokuševskog i verovatno se čekaju sve provere pre nego što saopšte šta se desilo sa srpskim košarkašem, koji je inače i dobro "ušao" u utakmicu i pogodio jednu trojku.