POGLEDAJTE

KOŠARKAŠ "KOSOVA" PROVOCIRAO SRBINA! Vanja naseo - svađao se i UNEO mu se u lice, sudija ga isključio (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Vanja Marinković isključen zbog sukoba sa reprezentativcem tzv. Kosova.

Izvor: Twitter/MovistarBasket

Srpski reprezentativac Vanja Marinković isključen je prethodne večeri na meču ACB lige. Marinković je "izgubio živce" posle jednog duela sa reprezentativcem tzv. Kosova Skotom Bamfortom, nije teško pogoditi da je u pitanju Amerikanac, posle čega mu je sudija pokazao tehničku grešku, nedugo potom i drugu.

Dobra vest je da je njegova Baskonija došla do pobede nad Breoganom (86:77) i isključenje nije mnogo promenilo, ali je istina da je Marinković i naivno "naseo" na provokaciju Bamforta.

Posle malo jače odbrane koju je Marinković odigrao na Bamfortu, vidi se da mu je reprezentativac tzv. Kosova nešto dobacio i potom ga "odgurnuo" loptom, na šta je Marinković odreagovao. Nastavio je polemiku sa njim i čini se da su pale teške reči, pre nego što se umešao sudija i obojici dao po tehničku grešku. Bamfort se tu smirio, ali ne i Marinković koji je već u sledećem napadu dobio i drugu, isključujuću.

Pogodio je trojku preko Bamforta i "uneo" mu se u lice, što nije promaklo sudijama i tu je bio kraj.

Inače, Marinković je na ovoj utakmici postigao ukupno šest poena, a na parketu je proveo manje od deset minuta. Interesantno je da sa Bamfortom u Breoganu igra i veliki broj Srba - Luković je imao 14, Nenadić šest, a Momirov dva poena. Pogledajte sekvencu posle koje je Vanja Marinković isključen: