Košarka

JOKIĆ I DONČIĆ ZAJEDNO U EKIPI? Američki novinar odgovorio na šuškanje o NBA BOMBI: Na njihovom mestu bih se zabrinuo!

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić i Luka Dončić kao saigrači? Moguće je!

Izvor: Profimedia

Dalas Maveriksi su imali sreće da Vlade Divac ne odabere Luku Dončića na draftu već da se odluči za Marvina Beglija, ali bi navijači ovog tima mogli da se zabrinu nakon poslednjih vesti koje je doneo novinar ESPN-a Tim Mekmahon. 

Ovaj dobro upućeni NBA insajder koji je najpoznatiji novinar koji prati Dalas Maverikse se osvrnuo na pisanja navijača Dalasa na društvenim mrežama o Nikoli Jokiću. S obzirom da su Jokić i Dončić prijatelji i da često vreme provode zajedno nadaju se navijači da bi mogli da zaigraju zajedno. To bi i moglo da se desi, ali u Denveru! 

"Pa, postoji samo jedan razlog zašto ću ovo reći, jer sam video da su se navijači Maveriksa poinadali. 'On i Luka su drugari, Jokić će doći...' Na njihovom mestu bih se više brinuo da stvari ne odu na drugu stranu", napisao je Mekmahon.

Nikola Jokić i Luka Dončić igraju sjajno u svojim timovima, ali nikako ne uspevaju u plejofu da dođu do velikog rezultata. Pre svega je problem u tome što nemaju dovoljno dobar personal oko sebe i obojica bi htela još neku zvezdu u svojoj ekipi kako bi mogli da dođu do titule!