Nije fer!

HTEO DA VIDI JOKIĆA, NBA TIM GA PRECRTAO PRED MEČ! Užasna odluka Majamija - sklonili Srbina pred meč protiv MVP-ija!

Autor Dušan Ninković

Mladi srpski košarkaš će morati da sačeka na neku drugu priliku da igra protiv najboljeg u ligi.

Izvor: Profimedia

Još jednu noć u NBA ligi obeležio je Nikola Jokić, najozbiljniji kandidat za još jednu MVP titulu. Ove sezone srpski centar vodi Denver Nagetse ka prvom mestu Zapadne konferencije, a u sklopu tog puta veoma je važan trijumf ostvaren nad Majamijem (124:119). I dok će Jokić uz osmeh pamtiti taj meč, drugi Srbin će želeti da ga zaboravi.

Nekadašnji košarkaš Mege Nikola Jović igra prvu NBA sezonu u karijeri i tokom prethodnih meseci imao je neke odlične partije u ekipi sa Floride. Nadao se da je to dovoljno da upozna idola i podeli nekoliko minuta na parketu sa Nikolom Jokićem, najboljim srpskim košarkašem... Nadao se, ali je Majami napravio jedan neočekivani potez - poslao ga je u Razvojnu ligu!

"Jović je rekao kako je srećan što će prvi put sresti Nikolu Jokića i gledati ga kako uživo igra košarku", preneo je Majami Herald. Ipak, to se nije desilo. Majami je doneo odluku da Nikolu Jovića baš pred ovaj meč prosledi u Razvojnu ligu, gde će mladi košarkaš imati mnogo više prostora da igra.

Ova informacija kao da je razljutila Jokića. Dvostruki MVP NBA lige ponovo je imao nestvarnu partiju i uz tripl-dabl doneo pobedu Denveru. Meč je završio sa 19 poena, uz po 12 skokova i asistencija.