Šta radi čovek...

JANIS LETEO PREKO PORZINGISA I MOMKA SA KOSOVA: Ubacio 55 poena i nestvaran dabl-dabl! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Janis Adetokumbo je imao još jednu neverovatnu utakmicu u NBA ligi!

Izvor: Profimedia

Neverovatne partije u NBA se nastavljaju! Nakon što je Donovan Mičel ubacio 71 poen Čikago Bulsima, sada je Janis Adetokumbo potvrdio MVP formu i u meču sa Vašington Vizardsima je dao 55 poena! To nartavno nije sve pošto je neverovatni Grk tome dodao i 10 skokova, 7 asistencija i 2 ukradene lopte uz fantastičan šut iz igre od 61 odsto. 

Niko nije uspevao da zaustavi lidera Milvokija, a mnogo toga je pokušano. Čuvao ga je Kristaps Porzingis i nije uspevao da ga uspori, probali su Rui Hačimura pa čak i naš "momak sa Kosova" Deni Avdija, ali nije bilo leka za zahuktalog Janisa.

Na kraju je Milvoki pobedio 123:113, a osim Adetokumba u ekipi Baksa 21 poen uz 12 skokova imao je veteran Bruk Lopez, a Bobi Portis je dodao dabl-dabl sa 17 poena i 13 skokova. Što se tiče poražene ekipe Porzingis je imao  22 poena i 9 skokova, a Kajl Kuzma 20 poena.

Odmah posle njih tu je bio i Deni Avdija sa 12 poena, koliko su imali i Rui Hačimura i Kori Kispert. Pogledajte dominaciju Janisa Adetokumba na ovom meču: