Je l' treba 200?

EVO STOTKA, TIĆU! HIT ANEGDOTA LEGENDE JUBA LIGE: Zaustavi me murija, ja izvadim 100 evra - BRKA U ŠOKU! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji krilni centar Partizana i Beopetrola, kultna figura JUBA lige Branko Sinđelić prisetio se svojih prvih dana u Francuskoj.

Izvor: Youtube/Jao Mile podcast

Najbolje ga znamo iz dresa IMT Beopetrola za koji je nastupao devedesetih, dok je svoju košarkašku karijeru najviše razvio u Francuskoj gde je igrao za Limož, Burg i Sant Kventin. 

Nekada talentovani junior PartizanaBranko Sinđelić, neko ko je čak bio priključen prvog timu crno-belih sa 16 godina, stigao je u Francusku 2000. godine i tada je kao član Limoža imao nekoliko problema u prilagođavanju. Prvi je bio sa policijom...

"Pa me zaustavi murija jer kasnim na trening. Zaustavio me pandur, i ja kao: 'Brate, stotka!', znaš. Brka me gleda, stao i ovako me gleda! I jao kao: 'Evo, stotka, tiću!' Uhapsio me čovek! I vidi na kolima nalepnice, prepozna koji je klub... Čovek okrene klub, priča nešto na francuskom i daje mi telefon, kad ono predsednik kluba. 'Je li bre debilu, jesi ti normalan? Ne možeš da daš panduru 100 evra!' Ja kao: 'Što? Pa kako? Je l' treba 200'", ispričao je u "Jao Mile" podkastu nekadašnji krilni centar! 

Na kraju se izvadio iz neprilika Sinđelić i ostao skoro punu deceniju u Francuskoj. Prvo je u Limožu igrao dve sezone, potom u Gobe Epinalu i Turnau, da bi se najbolje snašao kao član Burga u kome je proveo četiri godine. Nakon još dve godine u Sant Kventinu vratio se u svoj Beopetrol i završio karijeru. 

Branko Sinđelić Jao Mile podkast
Izvor: Youtube/Jao Mile podcast

Tagovi