UH!

UHVATIO GA ZA MEĐUNOŽJE, PA IZBILA TUČA! Žestok okršaj u NBA, dohvatile se "zvezde" i dobile isključenje! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Donovan Mičel i Dilon Bruks su se potukli na meču Klivlenda i Memfisa u NBA.

Izvor: Twitter/Bleacher Report/Screenshot

Pre nego što će Nikola Jokić razbiti Golden Stejt i pritom "trikovima" izludeti Stefa Karija, gledali smo više nego zanimljiv obračun Klivlenda i Memfisa koji se na kraju oteo kontroli, pa je došlo i do tuče. Klivlend je slavio 128:113, a susret je obeležilo koškanje Donovana Mičela i Dilona Bruksa zbog kog su sudije morale da reaguju i zbog grubosti su obojicu isključila sa meča tako da ih očekuje i novčana kazna.

Sve se odigralo sredinom treće deonice kada je Memfis bio u napadu, a Bruks se zaleteo ka košu Klivlenda i želeo lagano polaganje... "Ukrstio" je korak i izvio se da postigne poene i promašio je, a potom je ušao u sukob sa svojim čuvarom Donovanom Mičelom.

Dok je ležao na parketu, Bruks je rukom udario Mičela po međunožju. I dok je najbolji igrač Klivlenda padao dole, gađao je loptom Bruksa, da bi to označilo početak sukoba. Počelo je gurkanje, da bi se potom umešali i svi ostali igrači iz dva tima i sudije su morale da intervenišu i razdvoje igrače koji su se umalo potukli. Delovalo je da Bruks nije slučajno na ovaj način udario Mičela i da je košarkaš Klivlenda samo reagovao zbog nesportskog poteza, ali je na kraju i sam preterao i nije iznenađenje što mu nije dozvoljeno da igra do kraja meča.

Donovan Mičel će inače biti starter na ovogodišnjem Ol staru, dok je Dilon Bruks i ove sezone jedan od najboljih igrača Grizlisa sa prosekom od 15,4 poena po meču.