Košarka

MVP JOKIĆ RAZBIO BOGDANA I ATLANTU: Još jedna dominacija, tripl-dabl za pobedu i vrh tabele! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Fantastični Nikola Jokić je radio sve u pobedi svog tima nad Atlantaom - postizao je poene, davao asistencije i hvatao skokove!

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović su se susreli i pobedu je svom timu doneo aktuelni MVP NBA lige. Denver je bio bolji od Atlante 128:108, a Jokić je opet upisao tripl-dabl učinak.

Fantastični centar Nagetsa je u pobedi svog tima učestvovao sa 14 poena, 18 skokova i 10 asistencija i tako je sačuvao Denver na vrhu Zapada. Najefikasniji kod tima Majka Melouna bio je Džamal Marej sa čak 41 poenom, 7 asistencija i 5 skokova, dok je Majkl Porter upisao 23, a Eron Gordon 15 poena. 

Bogdanović je imao meč za zaborav jer je dao samo 8 poena uz 5 skokova i 3 asistencije i uz tako lošu njegovu partiju nije mogla Atlanta do pobede. Bez Trea Janga nisu Hoksi mogli mnogo, iako je Dežonte Marej "povukao" i imao sjajan meč sa 28 poena i 10 asistencija. Deandre Hanter je dao 20, a Klint Kapela dabl-dabl sa 12 poena i 11 skokova, ali uzalud. 

 Denver je u seriji od tri pobed ei ubedljivo su prvi na Zapadu, sada su prilično pobegli Memfisu i sve su sigurniji na čelu tabele, dok je Atlanta na osmom mestu Zapada nakon poraza koji je došao nakon dva trijumfa.