Košarka

NIKOLIĆ ZAPALIO HALU, A NJEGOV SNIMAK CEO REGION: Srpski trener se okrenuo ka navijačima i digao ruke! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Dragan Nikolić je proslavio sa navijačima pobedu MZT-a protiv Cedevita Olimpije.

Izvor: Instagram/aba.liga

Od mnogih "otpisani" MZT ostvario je veliku pobedu u borbi za ostanak u ABA ligi, jer je u Skoplju pala Cedevita Olimpija. Srpski trener Dragan Nikolić, šef struke makedonskog tima, burno je proslavio svoj prvi trijumf na klupi tima iz Skoplja od kada je stigao pre malo više od mesec dana. Emotivni trener je slavio sa navijačima i svima je stavio do znanja koliko mu znači ovaj trijumf. "Sve je izašlo iz mene, mnogo emocija", rekao je posle meča na konferenciji za novinare o snimku koji je postao hit među ljubiteljima košarke i pokazuje njegovu veliku radost.

"Osećam se sjajno i mislim da je bio dobar meč. Mislim da smo neku pobedu zaslužili i ranije, znate na koje utakmice mislim, ali nisu došle. Nadam se da se u takve utakmice prošlost, da su povrede i bolesti prošlost, mada mislim da nam još nešto nedostaje u timu, ali sada nije ni mesto ni vreme za priču o tome. Igrali smo protiv odlične ekipe Cedevita Olimpije, znate kakve rezultate prave sa mojim kolegom Golemcem, reč je o klubu koji ima sportskog dobrotvoga Emila Tedeskog koji ulaže mnogo i gospodski su klub, želim im mnogo sreće", rekao je Nikolić posle meča.

"Pobedu uvek volim nekome da poklonim. Ovog puta znam koliko je bilo poruka od Vardara do Triglava kada sam ostvario deo snova i preuzeo MZT. Sad svim tim ljudima posvećujem ovu pobedu, kao i navijačima, da se ne ponavljam. Ispražnjen sam zbog ove količine emocije na kraju utakmica. Znate kakav sam", dodao je emotivni srpski trener. Pogledajte snimak slavlja:

MZT je i dalje u veoma teškoj situaciji, jer je na začelju tabele sa skorom 3-15, dok su ispred njega Borac sa 4-13, Mornar, Igokea sa po 5-12, Cibona sa 6-11. Nikolićev tim prošao je prethodnih nedelja paklen raspored, igrao protiv Zvezde, Partizana, Budućnosti, a u narednom periodu rivali će mu biti Mornar u gostima, FMP kod kuće, Mega u gostima, a onda sledi serija verovatno odlučujućih susreta protiv Igokee, Borca, Zadra, Splita i Cibone.