Košarka

SVE O MEČU ZVEZDE I PARTIZANA U NIŠU! Kad se igra derbi u Kupu, gde je prenos, ko SUDI i šta je sa navijačima

Autor Nemanja Stanojčić

Sve informacije o predstojećem košarkaškom večitom derbiju koji se igra u Nišu.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda i Partizan, finale pre finala u Kupu Radivoja Koraća. Tekstualni prenos pratite na MONDU. Dva najveća srpska kluba će u polufinalu odmeriti snage i samo jedan od njih će nastaviti do borbe za pehar. Hoće li crveno-beli imati priliku da odbrane trofej ili će crno-beli proći u finale? Odgovor na to pitanje stiže u kasnim večernjim satima.

Pobednik derbija će u subotu uveče igrati protiv boljeg iz duela FMP-a i Mege koji će od 17 časova odigrati svoj meč u "Čairu". Nedugo tog duela će na teren izabranici Duška Ivanovića i Željka Obradovića. Okršaj koji sa velikim nestrpljenjem čekaju navijači.

Ko će pobediti u ovom duelu? O prednostima jednih i drugih za MONDO je pričao Marko Simonović, a vi nam u anketi ispod kažite svoje mišljenje o ishodu ovog polufinalnog duela.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

KAD I GDE SE IGRA?

Meč između Crvene zvezde i Partizana igra se u Nišu u hali "Čair" od 21 čas. Biće to četvrti ovosezonski duel dva tima. U Evroligi su i jedni i drugi po jednom slavili, dok je u ABA ligi ekipa Duška Ivanovića odnela pobedu.

GDE JE PRENOS?

Prenos utakmice je na "Areni sport". Kao što se i navikli, tekstualni prenos utakmice biće i na MONDU.

KO SUDI?

Uroš Obrknežević i Željko Obradović
Izvor: MN Press

Derbi u Nišu sudiće Uroš Nikolić, Uroš Obrknežević i Stefan Ćalić. Sva tri arbitra su iz Beograda.

ŠTA JE SA NAVIJAČIMA?

U Nišu će biti navijači i Zvezde i Partizana. Prošle godine su pristalice dva kluba bile na suprotnim stranama dvorane i nije bilo većih incidenata. Što se tiče dolaska navijača, policija je za to zadužena. Praksa je takva da se okupe u jednom delu grada i onda u pratnji policije da dođu do dvorane "Čair" kako bi se izbegli mogući sukobi.