VEČITI DERBI!

BORBA "VEČITIH" ZA FINALE! Polufinale Kupa i četvrti derbi ove sezone, ko će odneti pobedu? (ANKETA)

Autor Nikola Savić

Još jedan duel "večitih" rivala ove sezone u borbi za finale Kupa Radivoja Koraća.

Crvena zvezda i Partizan odmeriće snage u borbi za ulazak u finale Kupa Radivoja Koraća večeras od 21 čas u niškoj hali "Čair". Nakon tri derbija od kojih su dva završila u korist Crvene zvezde, dok Partizan želi da ostvari i drugu uzastopnu pobedu nad "večitim rivalom" nakon one iz januara u Evroligi.

Crveno beli žele "osvetu" za težak poraz pred svojim navijačima u hali "Aleksandar Nikolić", četa Duška Ivanovića je u usponu forme nakon pobede nad Makabijem u Evroligi. Sada se trenutno nalaze na 13-oj poziciji elitnog evropskog takmičenja sa 11 pobeda i 13 poraza, dok su u ABA ligi drugi odmah iza Partizana sa utakmicom manje u odnosu na njih.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Partizan je nakon dosta padova u igri ove sezone našao konstantnu formu i trenutno su u velikom usponu forme, Željko Obradović je našao balans u ekipi i to se oslikava dobrim igrama na terenu i na samoj tabeli najjačeg klupskog takmičenja na tlu Evrope. Trenutno zauzimaju 6. mesto sa skorom od 13 pobeda i 11 poraza i TOP 8 deluje i više nego realno za izabranike popularnog "Žoca". U regionalnoj ligi su trenutno prvi na tabeli iznad Crvene zvezde sa utakmicom više od njih.