JAVIO SE

MENI SUZE IDU, KAKVA MU**! Senegalac igrao na Marakani, a Zvezdu OBOŽAVA: Pogledajte Kampaca, kakav vođa!

Autor Milutin Vujičić

Bivši fudbaler Crvene zvezde gledao je meč protiv Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća i oduševio se.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda i Partizan odigrali su još jedan "vatreni" derbi u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Za više od dva i po sata košarke u Nišu videli smo sve - od isključenja preko prekida do neverovatnog preokreta - tako da su se na kraju ipak radovali svi kojima je crveno-bela boja u srcu. Pobedu Zvezde od 83:75 za finale Kupa protiv Mege pratio je i bivši fudbaler kluba sa "Marakane".

Simpatični senegalski štoper Mamadu Mbođ, koji je član Crvene zvezde bio od 2014. do 2016. godine, oglasio se na Tviteru emotivnom porukom kojom je "pogodio" crveno-bele navijače.

"Meni suze od sreće idu. U poslednjih 15 godina mi nismo imali bolji tim -20, bez problema. Kakva muda, kakvo srce! Volim te zvezdo i bravo momci. Tango Argentino... P.S. Kakav je igrač Kampaco valjda je svima jasno, kakav vođa na parketu, dirigovao preokret", napisao je Mbođ na Tviteru, što nije novost jer zaista redovno prati i komentariše utakmice Crvene zvezde u dva najveća sporta.

Interesantno, Mbođ je odigrao samo deset utakmica za Crvenu zvezdu i postigao jedan gol, ali je dvogodišnji boravak u Srbiji, gde je igrao još za Napredak, iskoristio da nauči srpski jezik. Igrao je još za litvanski Žalgiris i azerbejdčanski Nefči dok je trenutno slobodan agent.

Podsetimo, Crvena zvezda večeras od 21 čas igra protiv Mege za trofej Kupa Radivoja Koraća, čime bi postali i najtrofejniji srpski klub od kada Kup takmičenje nosi ime slavnog igrača.