INTERESANTNO

DŽORDANOV SIN I BIVŠA PIPENOVA SUPRUGA ŽELE DETE! Amerikanci u šoku - ona je 16 godina starija od njega!

Autor Nemanja Stanojčić

Sin Majkla Džordana Markus želi decu sa Larsom Pipen, bivšom ženom Skotija Pipena...

Izvor: Instagram/larsapippen/heirmj523/printscreen

Sin Majkla Džordana želi dete sa bivšom ženom Skotija Pipena. Markus Džordan (32) se već neko vreme zabavlja sa Larsom Pipen (48) i sada su navodno odlučili da odu korak dalje i da prošire porodicu piše portal "MediaTakeOut". Već su počeli da rade na tome što je šokiralo tamošnje medije zbog ogromne razlike u godinama.

Prema njihovim informacijama Markus i Larsa već su posetili nekoliko doktora, stručnjaka za plodnost i veštačkom oplodnjom žele da dobiju dete. O njihovoj vezi priča se već duže vreme, prvo su oboje to demantovali i to u više navrata, ali su onda i sami priznali. Larsa je objavila njihovu zajedničku fotku nedavno i tako ipak potvrdila spekulacije.

Larsa i Skoti venčali su se 1997, a razveli su se 2021. godine. Imaju četvoro dece, Prestona, Džastina, Sofiju i Skotija juniora koji igra za Lejkerse, trenutno je u njihovoj filijali. Podsećanja radi, Majkl Džordan i Skoti Pipen zajedno su osvojili šest titula u Čikagu, a sada ih povezuje još jedna stvar. Što se nje tiče, ona je posle razvoda viđena sa Tristanom Tompsonom i oženjenim Malikom Bizlijem. Izgleda da je sreću pronašla sa Markusom Džordanom koji je 16 godina mlađi od nje. Pogledajte i kako Larsa Pipen izgleda: