OBJASNIO SVE

JOKIĆA PITALI ZA POVRATAK U EVROPU! Nikola progovorio o prelasku u Barselonu: "Bio sam užasan, odlučili su da sačekaju"

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić dobio je zanimljivo pitanje u Americi, pitali su ga o Barseloni i povratku u Evropu.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić dominira u NBA ligi, a dobio je pitanje o povratku u Evropu. Dva puta uzastopno osvojio je MVP priznanje, favorit je da to učini i treći put. Sa Denverom je prvi na Zapadu i prosečno ove sezone beleži tripl-dabl učinak (24,7 poena, 11,5 skokova i 10,1 asistenciju). Igrao je na Ol-staru, napravio šou tokom drafta, pa magiju sa asistencijama, a onda je upitan o Barseloni.

Tokom konferencije za medije, na kojoj je priča i o igranju sa Džoelom Embidom, pitali su ga o transferu u Barselonu. On je pre odlaska u NBA ligu bio blizu potpisa za španski tim, ali je meč na kom su došli da ga gledaju odigrao užasno. "Verovatno je to bila moja najbolja najgora utakmica koju sam odigrao. Baš sam bio loš, verovatno i moja najlošija utakmica ikada. Barselona je tada odlučila da sačeka još malo, mislim da sam tada imao 18-19 godina. Oni su čekali nekoliko meseci, pojavio se Denver i sada sam ovde", rekao je Jokić.

Dobio je i još jedno pitanje o tome, da li može sebe da zamisli u nekom evropskom klubu. "Ne znam da li bih voleo da se vratim u Evropu. Sviđa mi se ovde", sa osmehom je zaključio Jokić.