PA HIT!

MISLILI DA SU PONIZILI JOKIĆA, A U STVARI... Nikolu pitali da li mu smeta što je "13. prase", dao je sjajan odgovor!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić apsolutno razume zašto su ga birali tek u poslednjoj rundi na Ol staru.

Izvor: Twitter/SInow/NBA/Screenshot

I ovoga puta gledali smo sjajnu zabavu na Ol-staru, a prvi put u istoriji timove nismo znali do pred sam početak utakmice. NBA je odlučila da ovoga puta kapiteni timova - Janis Adetokunbo i Lebron Džejms - odlučuju o svojim saigračima tek pred samu utakmicu, pa je pred publikom organizovan draft. Prvo rezerve, a potom i one koje su izabrani kao starteri, da bi dvostruki uzastopni MVP ostao za tek poslednju rundu!?

Čini se da je i Nikola Jokić izgubio strpljenje zbog toga tako da je ustao sa svog mesta i krenuo ka Lebronu Džejmsu, a nije shvatio da nije izabran, odnosno da "Kralj" ima još jednog igrača na raspolaganju...

"Već znate da je moj poslednji pik gospodin tripl-dabl Nikola Jokić", rekao je Lebron uz osmeh kada mu je Srbin prišao, ali nije ni shvatio da je "Kralj" mogao da bira i Laurija Markanena, koji je tako na kraju ostao "13. prase" i završio je u timu Janisa Adetokunba.

"Mislio sam da sam poslednji, ustao sam. Osetio sam se loše zbog toga, posebno sada kad smo izgubili", nasmejao se Jokić i izvinio se igraču Jute, a potom iskreno priznao da apsolutno razume zašto ga nisu birali: "Stvarno sam mislio da sam poslednji, nisam video Markanena, napravio sam grešku (...) Ne bih ni ja sebe izabrao, nisam baš suđen za ove utakmice."

Pogledajte tu scenu sa Ol-star drafta na kome je Jokić imao četiri poena, šest asistencija i pet skokova.