HIT!

KRIVIM JOKIĆA ŠTO SAM ISPAO 13. PRASE! Nikola mu "ukrao" mesto kod Lebrona, došao je da čuje OBJAŠNJENJE

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je u centru pažnje posle Ol-stara, što je sve što nije želeo.

Izvor: Twitter/VicLombardi/Screenshot

Bez obzira što mu se nije igralo i nije želeo tu da bude - Nikola Jokić je na neki način "spasao" Ol-star meč. Ovoga puta ne košarkaškim umećem, nego slučajnim duhovitim potezom o kome čitava NBA liga priča... Jokić je umalo poslednji izabran na "draftu", odnosno ustao je i pridružio se Lebronovom timu pošto nije shvatio da je tu još i Lauri Markanen, tako da je na konferenciji za medije morao da se izvini Fincu.

Objasnio je Jokić svima da razume zašto Džejms i Adetokunbo nisu želeli da ga biraju i objasnio je da nije video uopšte Markanena, a interesantno je da je košarkaš Jute došao na konferenciju kako bi čuo šta to srpski košarkaš ima da kaže novinarima "u svoju odbranu".

Markanen je "prisluškivao" dok je Jokić objašnjavao da nije prijatno što je bio 13. prase i da nije video da uz njega čeka još jedan košarkaš, na šta se Finac ubacio i dodao: "Sve je upalilo!", pošto je Lebronova ekipa izgubila.

Drejmond Grin je prognozirao da bi Nikola Jokić sigurno bio poslednji "pik" jer bi Lebron Džejms verovatno poslušao domaću publiku i pozvao Laurija Markanena kod sebe, dok se Finac naravno nije naljutio na srpskog košarkaša i na konferenciji za medije se takođe šalio.

"Da, Nikola je mislio da je poslednji pik i zato je ustao. Zato sam ja još gore izgledao kraj njega... Tako da, krivim njega!", nasmejao se najbolji košarkaš Jute ove sezone.