DOKLE VIŠE?

AMERIČKI VODITELJ ŽESTOKO POPLJUVAO JOKIĆA! "Ako vi mislite da je Nikola najbolji...", stigao brutalan odgovor!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić igra sezonu iz snova, ali postoje pojedinci u SAD koji smatraju da to nije dovoljno i tu su da omalovažavaju njegove kvalitete.

Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić jedva je čekao da se završi sva gungula oko Ol-stara pošto ne uživa preterano u pažnji, pa su čak i njegove kolege iz NBA znale da je bolje da ga "preskoče" dok su se delili na dva tima. Međutim, to što je praktično bio 13. prase, i to što se apsolutno nije trudio na utakmici superstarova, drugi su iskoristili da ospore njegov napad na MVP priznanje, treće uzastopno.

Američki voditelj Džoš Rejnold odavno već kritikuje Nikolu Jokića i njegove igre, uvek pronalazi razlog zbog kog Srbin nije "najbolji na svetu", a sada je to video na Ol-staru koji ne služi ničemu nego zabavi i popularizaciji NBA, da je čak i igračima i trenerima već bilo muka od toga.

"Vidite... Ol-star vikend je, tu smo da se zabavimo. Ali, ako gledate ovu utakmicu i zaista mislite da je Jokić najbolji igrač u NBA, imate veliki problem", napisao je Rejnolds na svom Tviteru, a čak je i cenzurisao prezime "Jokić", verovatno iz razloga da ga njegovi navijači ne bi pronašli i optužili da je po ko zna koji put bio subjektivan, odnosno da postoji neki drugi razlog zbog kog konstantno "udara" po Srbinu.

Ipak, stiglo je do navijača i novinara, pa su mu neki replicirali da je "očigledno najbolji Džejson Tejtum jer je dao 55 poena", dok su ga drugi podsetili na izjave NBA košarkaša koji su ovog vikenda hvalili Jokića.


Podsetimo, srpski košarkaš Nikola Jokić ove sezone u proseku beleži tripl-dabl: ima 24,7 poena, 11,4 skokova i 10,1 asistenciju, dok su njegovi Nagetsi trenutno prvoplasirani na Zapadu. Jedini "minus" koji se stalno podvlači su odbrana, kao i činjenica da je dvostruki uzastopni MVP i da bi "treća nagrada bila previše", ali se ignoriše da je ovo nagrada za sezonu - i da ne bi trebalo gledati "iza".