KAKO VAM SE ČINI?

NIKOLA, ŠTA JE TO!? EVO ZAŠTO JOKIĆ NOSI ODELA: Pogledajte, zbog LUDIH boja ga čak i napadaju - "Ne blamiraj se!" (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je ove sezone počeo da nosi odela, pogledajte njegove najbolje i najluđe modne kombinacije.

Izvor: YouTube/DameReems/ESPN/Hardwoodhoops983/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić često deluje nezainteresovano, i zbog toga je čak dobio i ozbiljne kritike tokom Ol-stara, ali se zato pobrinuo da tokom vikenda u kome su u centru pažnje košarkaški superstarovi - i sam privuče poglede zanimljivim odelom. Jokić je verovatno bio najbolje obučen u Solt Lejk Sitiju i očigledno je napravio veliku promenu kada je u pitanju stajling jer smo tokom prethodnih godina uglavnom gledali kako je u trenerkama, garderobi sa klupskim amblemom, neretko čak i u atlet majici pred medijima.

Crno-belo odelo je samo jedno od mnogih koje je Jokić "proslavio" ove sezone u NBA ligi, a možda najviše pažnje privukao je kada se na jednoj utakmici, koju nije igrao zbog povrede, pojavio u narandžastom sako, pantalonama, ali i šarenoj košulji na čemu mogu da mu zavide i ekstravagantniji košarkaši poput Džejmsa Hardena.

Shvatio je Jokić da je deo šou-biznisa i da to ponekad podrazumeva i drugačije odevanje, a u sledećoj galeriji možete da pogledate koje je sve modne kombinacije nosio ove sezone.

"Počeo sam ove sezone da dolazim na utakmice u odelu. Ne sviđa mi se kako se drugi igrači oblače za utakmice. Odelo znači posao, da idete da radite. Ja sam ovde da radim svoj posao", rekao je Nikola Jokić u jednom razgovoru posle meča sa Šekilom O'Nilom nakon čega je nastavio da se oblači formalnije, za razliku od kolega koje se trude da deluju što čudnije ne bi li privukli pažnju. Doduše, ništa novo u odnosu na svet muzike, filma...


Interesantno je da se mnogima dopada novi Nikolin stil, međutim više se to odnosi na SAD. Za razliku od toga u Srbiji ima i mnogo "podignutih obrva", tako da se na društvenim mrežama, posebno nakon Ol-stara, nalaze i mnogi podrugljivi komentari.

"Neka kaže neko Jokiću da se ne blamira u ovim kombinacijama, ne stoje mu", "Od ovog crno-belog materijala nekada su šiveni ženski kompleti", "Što ne kupi desetak odela Armani i Bog da ga vidi. Ovako, ubode svaku petu kombinaciju","Ne može sa ovom običnom frizurom i poluobrjan da nosi ove outfite, ali nisu loši", samo su neki od komentara koji se nižu ispod fotografija. Kako se vama čini?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt