Odmor

DONČIĆ "POBEGAO" SA OL-STARA ZBOG OVOGA: Amerikanci ga čekali u Meksiku, on sa lepoticom stigao na Jadran!

Autor Nikola Lalović

Na Ol Staru mu se nije igralo, zato je pobegao pravo na Jadransko more. Evo sa kim i gde tačno.

Izvor: Instagram/anamariagoltes/printscreen

Ol-Star je završen, a igrači sa ovih prostora nisu bili oduševljeni što moraju da učestvuju u tom cirkusu. Nikola Jokić je javno rekao da on "nije igrač za takve mečeve", a Luka Dončić nije krio da jedva čeka kraj kako bi otišao na mini odmor! 

To je i dočekao, a odmah nakon završetka NBA odleteo sa svojom devojkom, prelepom Anamarijom Goltes na more. Ipak, to nije bio Meksiko, kako su izveštavali američki mediji, već se Slovenac zaputio na Jadransko more. 

On je na svom instagram profilu postavio sliku na kojoj se vidi obala, a napisao je da je na ostrvu Krk. jednom od nalepših u Jadranskom moru. A otputovao je zajedno sa ovom lepoticom: 

Dončić je na Ol Staru odigrao samo 19 minuta, dao je svega četiri poena i jasno je bilo da mu nije do igranja na ovom meču. On čeka plejof da zajedno sa Kajrijem Irvingom, ali je izgleda jedva čekao i mali predah.

Igrao je ove sezone redovno i po 40 minuta, a pre toga je sa Slovenijom bio na Mundobasketu i nije imao kada da se regeneriše, pgootovo kada se uzme u obzir da je za reprezentaciju igrao povređen. A evo gde se trenutno Dončić odmara. 

Izvor: Instagram/lukadoncic