Poludeo

GO FASTER, U PI**U MATERINU VIŠE! Hrvat urla na igrače, a one se LJUBE U USTA - ovakav tajm-aut nikad niste videli!

Autor Nikola Lalović

Jasmin Repeša nije mogao da ne opsuje, a kamerman je za to vreme hvatao nešto sasvim drugo...

Izvor: MN Press/Twitter/screenshot/M1roB1lan

Neverovatne scene smo videli na meču Pesara i Breše u italijanskoj ligi! Breša je deklasirala Pesaro 74:57, a iskusni hrvatski stručnjak Jasmin Repeša je opet imao neverovatan tajmaut. 

On je bio izuzetno nezadovoljan igrom svog tima, pa je zbog toga pozvao minut odmora da kritikuje svoju ekipu. Dok je na italijanskoj televiziji počinjao tajmaut, reditelj se prebacio na "kiss cam" i u kadru smo videli dve zanosne Italijanke kako se ljube! Dok su one razmenjivale nežnosti, mogao se čuti u prenosu Repeša kako potpuno besan viče! 

"Ljudi, nemamo ritam protiv visokih igrača, nemamo ritam! Svaki dan ista stvar! Odmah dodaj pas, odmah odigraj odbranu, pa još jednu! Odmah igraj brže", vidkao je Repeša, a onda nije više mogao da izdrži, pa je zavikao i na srpskom: "U p**ku više materinu!"

Nije to pomoglo njegovoj ekipi, na kraju su izgubili, ali i dalje je ovo sjajna sezona za Pesaro koji se nalazi na trećem mestu italijanskog prvenstva. 

Iskusni Repeša je ove sezone imao probema sa zdravljem i bilo je pitanje da li će nastaviti do kraja sezone da vodi ekipu, ali on je ipak pored terena i deluje energičnije nego ikad. Nekadašnjeg selektora Hrvatske pamtimo kao legendu ABA lige gde je vodio Cibonu, Cedevitu i Budućnost.