Košarka

ZBOG IZJAVE O "OSTAVLJENOJ DEVOJCI" NASTAO HAOS! Javio se i Miško Ražnatović - ovo je istina o tome!

Autor Nemanja Stanojčić

Miško Ražnatović odgovorio selektoru Edisu Bećiragiću oko Edina Atića i povrede.

Izvor: MN Press

Izjava, pa odgovor i novi haos u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Selektor Adis Bećiragić pričao je o igraču Edinu Atiću i onda je na to odgovorio njegov menadžer Miško Ražnatović. Sve to kroz poređenje sa raskidom i ostavljenom devojkom.

Pred mečeve nacionalnog tima sa Francuskom i Mađarskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo medijima se obratio selektor. "Da se poslužim jednostavnim žargonom. Kad te ostavi devojka, činiš sve da te ne ostavi, da joj ugodiš. Međutim, kad te ostavi, imaš tri stvari da uradiš - da kažeš doviđenja, prijatno, da plačeš za njom i pišeš joj pesme, što ja neću da radim i treća je da lažeš samog sebe i vas, što takođe neću raditi. Ima i četvrta, da devojka dođe i kaže da je pogrešila", rekao je Bećiragić.

Posle tih reči oglasio se poznati agent. "Smatram da je neophodno upoznati javnost sa činjenicom da se Atić odazvao pozivu reprezentacije u novembru i da zbog povrede prsta nije mogao da igra. Po povratku u Podgoricu je na rentgengskom snimku utvrđen prelom. Zbog toga je propustio utakmice do 18. decembra. Želja da igra za nacionalni tim nikad nije bila sporna. Ako se poslužimo jednostavnim žargonom reprezentacija BiH nikad neće biti ostavljena od strane devojke. I Edin će uvek biti tu za nju", zaključio je Ražnatović.