Košarka

JOKIĆ SA BRAĆOM I POSEBNIM GOSTOM! I on je slavio Nikolin rođendan - doveo i prelepu devojku! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Na proslavi rođendana Nikole Jokića gost je bio i još jedan NBA as.

Izvor: Twitter/LukaUpdates

Nikola Jokić proslavio je u Americi rođendan, u prisustvu svoje porodice i prijatelja - Luke Dončića. Najbolji košarkaš sveta pozirao je za fotografiju zajedno sa braćom Strahinjom i Nemanjom, a sjajni Slovenac bio je zagrljen sa njima, u društvu svoje devojke Anamarije Goltes.

Jokiću je rođendan bio u nedelju, a Dončić je iskoristio priliku posle Ol-stara i da odmori sa svojom devojkom na moru u Evropi. Pre toga, Luka je provodio vreme sa Jokićima i očigledno su se svi dobro provodili. Poznato je da je Nikola veoma vezan za svoju stariju braću, a oni ga redovno prate na utakmicama i podržavaju u svakoj situaciji. Cela Amerika pričala je o njima prošle godine, kada su praktično bili učesnici velikog incidenta na utakmici Denvera i Majamija, na kojoj je Markif Moris napao i provocirao Nikolu, a on mu je uzvratio na terenu, "bodičekom".

Posle toga, Jokići su napravili i Tviter nalog i na njemu upozoravali braću Moris, posebno Markifovog brata Markusa, i u međuvremenu su postali poznati kao žestoki momci. Pogledajte kako su se jedva zadržali da ulete na teren kada je njihov brat bio napadnut u sukobu igrača: