Vratio se

BIVŠI PLEJ ZVEZDE OPET U EVROPI SA 37 GODINA: Vratio se na mesto uspeha posle cele decenije, stiže da donese trofej!

Autor Nikola Lalović

Le Man ambiciozno hoće da "skine skalp" Asvelu i Monaku, a u toj misiji će im pomoći Tejlor Ročesti.

Izvor: MN Press

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti se sa 37 godina ponovo vratio u Evropu! Iskusni organizator igre koji je nosio crveno-beli dres u sezonama 2017/18 i 2020/21 sada je potpisao za francuski Le Man, gde dolazi iz Kine. Tu je u dresu Šandonga prosečno beležio 11,4 poena i 4,5 asistencija, a sa francuskim timom je potpisao ugovor do kraja sezone. 

Nekadašnjji najbolji strelac Evrolige iz 2015. godine je u karijeri imao nekoliko vrhunskih sezona u Kini, ali sada se vratio iz CBA i kao slobodan igrač potpisao je ugovor sa ekipom za koju je prvi put nastupao u sezoni 2011/12. 

U dresu Crvene zvezde je 2017/18 odigrao celu sezonu i u Evroligi je prosečno beležio 13,4 poena uz 5 asistencija, a sa klubom je osvojio Kup Radivoja Koraća. U drugom mandatu je ostao u klubu samo dva meseca od oktobra do decembra 2020. godine i zatim je u Hapoel, pa drugi put u Le Man. 

Le Man ima velike ambicije kako u kupu Francuske tako i u ligi i ekipa juri plasman u Evropu, pa se nadaju da bi im sjajni američki poenter i u 37. godini mogao da pomogne da dođu do ciljeva.