A kazne?!

OVAKO SU JOKIĆA GREBALI U DERBIJU NBA LIGE: Nikola nije mogao da se odbrani - kamere uhvatile ožiljke! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš pun ogrebotina završio meč protiv Memfisa, koji se ne zovu slučajno grizliji.

Izvor: Youtube/JoelRushNBA/printscreen

Košarkaši Denvera izgubili su u derbiju Zapadne konferencije od Memfisa (112:94), a meč je obeležilo i nešto slabije izdanje Nikole Jokića. Srpski košarkaš bio je daleko od tripl-dabl učinka, a ekipa iz Kolorada praktično nije imala nikakve šanse u duelu dva najbolja tima na Zapadu. Utisak o Jokićevom meču dodatno je pogoršao tretman koji je imao tokom utakmice...

Grizliji su napadali, ujedali i grebali dvostrukog uzastopnog MVP-ija NBA lige, a tragovi tih borbi bili su primetni još tokom meča. Kamere su u nekoliko navrata uhvatile ogrebotine na rukama Nikole Jokića, koji je nakon meča protiv Memfisa izgledao kao da je izašao iz kaveza u kojem se borio protiv grizlija. Pogledajte kako je to izgledalo:

Povrede koje su mu protivnički igrači naneli, ali i ubedljiva prednost za rivala, ubedili su trenera Melouna da Nikolu Jokića delimično odmori u ovom derbiju i sačuva za neke naredne okršaje. Jokić je meč završio sa 15 poena i 13 skokova, a neubočajeno je da je imao samo tri asistencije na ovom susretu.