ZANIMLJIVO

GUDURIĆ KAO DŽEJMS BOND! Marko je PRVI u Evropi sa ovim satom - evo zašto je poseban i koliko košta! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Marko Gudurić nosi sat kao Džejms Bond i po tome je prvi u Evropi.

Izvor: MN Press

Marko Gudurić kao Džejms Bond! Srpski reprezentativac i košarkaš Fenerbahčea na ruci nosi sat koji ima veze sa čuvenim agentom iz dobro poznate filmske franšize. Pokazao je svoj ručni sat nedavno na utakmici Crvene zvezde i Albe, a sada su otkriveni i neki zanimljivi detalji o tome.

"Gudurić je prva javna ličnost u Evropi koja se pojavila sa 'Omega Seamaster James Bond 60th anniversary' satom. Nosio je 'Seamaster' napravljen u kolaboraciji sa franšizom Džejms Bond. Ovaj 42 mm veliki model ima plavi cifer sa poklapajućim aluminijumskim bezelom i neobičnom komplikacijom na poleđini kućišta", navodi Instagram profil "Sat na ruci" koji se bavi satovima.

Prema njihovim navodima u pitanju je redak model koji će se proizvoditi u manjim količinama. Salonska cena iznosi 7,800 evra. Inače, Gudurić je prvo predvodio Fenerbahče do pobede protiv Partizana, pa je ostao u Beogradu zbog reprezentacije. Bio je na utakmici Crvene zvezde, a biće predvodnik reprezentacije Srbije u ključnom meču protiv Velike Britanije u kvalifikacijama za Mundobasket. Pogledajte i kako taj sat izgleda: