Sve ume!

JOKIĆ "PREKUCAO" KOŠARKU, SAD JE POSTAO I TRENER DENVERA: Nikola drži tajm-aut, saigrači gledaju u njega! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige sada je i prvi trener tima iz Kolorada.

Izvor: Twitter/katywinge/printscreen

Nikola Jokić nastavlja sa impresivnim partijama u NBA ligi - i protiv Memfisa je upisao tripl-dabl učinak, a navijači koji detaljno prate najbolju ligu na svetu primetili su i jednu neobičnu situaciju. Tokom jednog tajm-auta u derbiju Zapadne konferencije, Nikola je preuzeo potpunu kontrolu nad timom!

Srpski centar je uzeo čak i tablu na kojoj je saigračima crtao akcije, a oni su ga pažljivo slušali da bi na terenu nekoliko sekundi kasnije znali šta je smislio da odigra. Sigurni smo da bi Denver bio konkurentan u NBA ligi i kad bi Jokiću bila poverena uloga u stručnom štabu pošto nema mnogo igrača u SAd koji bolje od njega čitaju igru protivnika, ali i organizuju igru svog tima. Pogledajte kako izgleda njegov tajm-aut:

Nakon još jedne pobede u NBA ligi Denver Nagetsi su veoma blizu da ligaški deo sezone završe kao prvoplasirani tim Zapada. Trenutno imaju skor 45-19 i ubedljivo su prvi. Najbliži pratilac im je upravo Memfis koji su pobedili uz novi Jokićev tripl-dabl, ali su Grizliji prilično daleko sa skorom 38-24. Kako je do kraja ligaškog dela sezone timu iz Kolorada ostalo samo 18 utakmica, čini se da ovakvu prednost neće ispustiti...