AU!

NBA ZVEZDU SUSPENDOVALI ZBOG PIŠTOLJA! Pravio skandale, tukao maloletnika, pa se oglasio: "Potražiću pomoć"

Autor Nemanja Stanojčić

Dža Morant suspendovan je od strane Memfisa zbog haosa i skandala koje je napravio...

Izvor: Profimedia

Dža Morent (23) nastavlja da pravi skandale u NBA ligi. Prvo je prebio jednog momka (17) tokom partije basketa, a onda je pre nekoliko dana mahao pištoljem u jednom striptiz klubu. Da stvari budu gore, on je sam na društvenim mrežama objavio taj snimak i hvalio se tim potezom. Sada je stigla reakcija - suspendovan je!

Memfis je odlučio da najveću zvezdu kluba i svog najboljeg igrača pošalje na prinudnu pauzu od najmanje dve utakmice. Tim se bori za što bolju poziciju na Zapadu pred plej-of i moraće bez superstara. Postoji mogućnost i da suspenzija traje i duže od dva meča. Odluka o tome biće uskoro poznata. I NBA liga je pokrenula istragu.

Posle svega što se dogodilo oglasio se i američki košarkaš. "Preuzimam punu odgovornost za ono što sam uradio. Izvinjavam se svojoj porodici, saigračima, trenerima, navijačima, gradu Memfisu i celoj rgaizaciji Grizlisa. Izneverio sam vas. Uzeću neko vreme da potražim pomoć i da naučim kako bolje da se borim za stresom i sa ukupnim zdravljem", poručio je Morent u saopštenju i posle toga deaktivirao sve profile na društvenim mrežama.

Morent je u NBA ligu ušao 2019. godine kao drugi pik, proglašen je za rukija godine i dva puta je bio deo Ol-star spektakla. Ove sezone prosečno beleži 27,1 poen, 8,2 asistencije i 6 asistencija po meču. Moraće što pre da se sabere i da se fokusira na parket, jer je jasno da ovakve skandale ne trpe ni njegov klub ni NBA liga.