Košarka

SLEDEĆI PUT NE ČEKAJ 3 SEKUNDE DO KRAJA! Luka Dončić poslao poruku Bukeru posle FRKE na terenu - Amerikanac mu odgovorio

Autor Mladen Šolak

Luka Dončić i Devin Buker su se "pokačili" u toku utakmice Dalasa i Finiksa, a onda su govorili o tom incidentu

Izvor: Twitter/Italo's Media

Luka Dončić skočio je na Devina Bukera pri kraju utakmice Dalas - Finiks i nakon što su se gurkali i ironično smeškali jedan drugom u lice, razdvojili su ih saigrači i treneri. Posle te međusobne frke, koja im nije prva ove sezone, Dončić se oglasio i poslao poruku velikom rivalu: "Sve je to u redu, utakmica je bila takva, takmičarska. Samo sledeći put ne čekaj da ostanu tri utakmice do kraja utakmice da progovoriš", "pecnuo" je Dončić Amerikanca.

Buker se posle pobede svog tima na teškom gostovanju takođe oglasio: "Obraćao sam se sudiji, a ne njemu. Rekli ste da ne želite da svi budu prijatelji i eto vam malo dima. Dva takmičara su 'krenula' jedan na drugog. Svi pričate da ne volite kakav je sad NBA. Van terena nemam problema sa Lukom, ali kada se takmičimo na terenu, onda to i radimo", izjavio je  Buker.

Kada su Dončiću preneli da je Buker rekao da se obraćao sudiji, Luka se nasmejao. "Sudeći prema rečima koje je izgovorio, nije bilo tako", objasnio je Slovenac. Njih dvojica imali su napete trenutke i na terenu i van njega i krajem prošle sezone, kada su se "peckali" i sukobljavali tokom plej-ofa.

U toj seriji Dalas je pobedio u majstoriji i eliminisao Sanse 4-3 u drugoj rundi, završivši im sezonu koju su počeli kao NBA vicešampioni. Ove takmičarske godine ponovo bi mogli da se sretnu u doigravanju, jer je Finiks trenutno četvrtoplasirani na Zapadu sa skorom 36-29, a Dalas je sedmi, sa učinkom 33-32. Prvoplasirani je, naravno, Denver sa skorom 45-19.