VRATIO SE

DEJAN RADONJIĆ DOŠAO U BEOGRAD POSLE OTKAZA U PANATINAIKOSU: Bivši trener Zvezde gledao meč ABA lige! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Dejan Radonjić bio je na meču Mege i Mornara u ABA ligi.

Izvor: MN Press

Dejan Radonjić vratio se u Beograd posle prekida saradnje sa Panatinaikosom. Nekadašnji trener Crvene zvezde bio je na utakmici ABA lige između Mege i Mornara i gledao je pobedu srpskog tima (89:78). Sedeo je tik pored terena u društvu fizioterapeuta Dragana Gačevića sa kojim je sarađivao baš na Malom Kalemegdanu. Pored njih su bili Žarko Čabarkapa i Luka Pavićević.

Crnogorski stručnjak preuzeo je Panatinaikos na početku sezone, ali je tamo od starta bilo dosta problema. Jedan od primera toga viđen je i kada je klub angažovao Dvejna Bejkona, igrača kog Radonjić nije želeo, već je tražio pojačanje u reketu. Potom su usledile nove turbulencije i svađe, jedna od njih bila je baš sa spomenutim američkim košarkašem koji je odbio da uđe u igru. Na kraju se sve završilo sporazumnim raskidom ugovora.

Što se meča u Beogradu tiče Mega je pobedila Mornar na krilima Nikole Đurišića (20, 7sk, 4as) i Luke Cerovine (19, 4sk), dok su se na drugoj strani istakli Kori Vebster (17, 3as), Antonio Vranković (14, 9sk) i Gregor Glas (12). U sledećem kolu Mega dočekuje MZT, a Mornar Borac iz Čačka.