Košarka

JOKIĆ SPREMAN ZA NOVU ULOGU U DENVERU! Kad Nikola objašnjava i trener sluša - ovaj snimak je postao HIT! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić je na meču protiv Majamija bio i u ulozi trenera.

Izvor: twitter/screenshot/katywinge

Nikola Jokić nastavlja da briljira u NBA ligi. Zahvaljujući njemu Denver je prvi na Zapadu i nastavlja da niže pobede. Protiv Toronta (118:113) bio je na korak do tripl-dabl učinka (17, 13sk, 9as), a u jednom trenutku je pokazao i kako se snalazi u ulozi trenera. Opet je bilo interesantno na klupi Nagetsa.

Prošli put vodio je tajm-aut, sada je situacija bila nešto drugačija. Na poluvremenu je srpski centar zajedno sa Majklom Melounom imao zanimljiv razgovor. Trener je držao tablu u ruci i objašnjavao akciju, onda je Nikola počeo da mu objašnjava nešto i pokazivao je prstom po tabli. Meloun je pažljivo slušao svog najboljeg igrača.

Koliko poverenje ima u njega potvrdio je i na konferenciji za medije po završetku meča. "Nikolin koeficijent inteligencije je neverovatan. Igrači su ti koji su na terenu i možete zaista mnogo da naučite od njih. Naravno, uče oni i od nas, ali ovo nije diktatura. Svi učimo i radimo zajedno. Stalno komuniciramo, sarađujemo. Njegova inteligencija je sjajna i u potpunosti verujem ono što vidi na parketu", poručio je Meloun.