REAKCIJA

NIJE MI SVEJEDNO DA IDEM NA UTAKMICU: Miško Ražnatović se oglasio o Vasi Miciću

Autor Nemanja Stanojčić

Poznati agent se oglasio na društvenim mrežama o Vasiliju Miciću.

Izvor: Instagram/misko4raznatovic

Miško Ražnatović oglasio se posle priča o prekidu saradnje sa Vasilijem Micićem. Poznati košarkaški portal "HoopsHype" preneo je informaciju da je srpski plejmejker promenio agenciju i da će sarađivati sa agencijom "Vaserman". Posle svega toga se javio i srpski menadžer.

On je na svom Instagram nalogu objavio zajedničku fotografiju sa Vasom koji je u Beogradu zbog meča Efesa i Crvene zvezde. "Nije mi svejedno da idem na utakmicu Efesa znajući da je Micić van tima zbog povrede. Tim pre što se meč igra u njegovom gradu u kojem je sve počelo i gde je izbrušio svoj talenat. Srećom, deluje da je povratak na teren praktično iza ugla", napisao je Ražnatović i dodao nekoliko "heštegova" na kojima stoji i naziv njegove agencije "BeoBasket", kao i natpis "moj klijent".

Micić je i ove nedelje van terena zbog povrede zbog koje je nagađano da možda više neće igrati ove sezone. Ipak, on će po svemu sudeći uskoro na parket - na radost svih ljubitelja košarke. Ostaje da se vidi da li će osvajač priznanja za MVP-a Evrolige i MVP-a Fajnal fora ovog proleća odigrati svoju oproštajnu sezonu u Evropi, jer se godinama nagađa da će uskoro otići u NBA.