PA SJAJNO!

GEPARD? LEOPARD? NE, TO JE NIKOLA JOKIĆ! Srbinov stajling sve ostavio bez reči, košulja "Toni Montana" za meč! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Hit stajling Nikole Jokića oduševio navijače, ovoga puta je na klasično odelo obukao košulju sa gepard printom.

Izvor: Twitter/Denver Nuggets/YouTube/Denver Nuggets/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić i prethodne noći je zabeležio tripl-dabl za Denver, međutim promašio je šut za pobedu i njegova ekipa je poražena protiv Bruklina 122:100. Loša vest je da je ovo čak treći uzastopni poraza Nagetsa i da je atmosfera u ekipi narušena nakon nepotrebnih komentara "zvezde" tima Majkla Portera Džuniora, ali čini se da Nikola Jokić nije uopšte potresen time i na konferenciji za medije bio je prilično opušten.

Govoreći pred novinarima istakao je da su imali određenih problema u igri i da veruje da će se to ubuduće rešiti, a utisku o tome da ga poraz uopšte nije pogodio doprineo je i hit stajling Nikole Jokića.


Srpski centar je na utakmicu došao ponovo u odelu, što je počeo da praktikuje ove sezone i više puta je objasnio razloge, a crni sako i crne pantalone "razbio" je neformalnijom košuljom. Jokić se odlučio za košulju "gepard printa" koja je verovatno prikladnija za izlazak u klub nego na utakmicu, međutim u čemu sve na mečeve dolaze Džejms Harden i Rasel Vestbruk, može se reći da je njegov stajling bio svečan.

Pogledajte kako Jokiću stoji "gepard" na konferenciji za medije, ali i kakva je sve odela nosio tokom ove sezone i mnogo puta čak i oduševio navijače, dok je bilo i onih koji su ga napadali.

"Počeo sam to da radim ove sezone, to je jedan od načina da predstaviš sebe. Samo mi se ne sviđa kako se momci oblače za utakmice. Nositi odelo znači da sam ozbiljan u vezi sa svojim poslom. Ovde sam da obavljam svoj posao, i to odelo predstavlja...", rekao je Nikola Jokić.