ZANIMLJIVO

DA LI SAM SE IZVINIO JOKIĆU? MA KAKVI! Umalo povredio Nikolu posle zakucavanja, pa izgovorio samo 4 reči! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Majkl Porter junior je posle jednog zakucavanja umalo povredio Nikolu Jokića, pa je otkrio šta mu je tada rekao.

Izvor: Printscreen/Twitter/Denver Nuggets

Nikola Jokić upisao je tripl-dabl u pobedi protiv Bruklina (108:102), a u toj utakmici mogao je da ga povredi saigrač. Majkl Porter junior izveo je jedno spektakularno zakucavanje. Posle promašaja srpskog centra uhvatio je loptu i umalo "slomio obruč". Posle tog poteza Nikola se uhvatio za glavu, videlo se da je bilo baš bolno.

Upravo je to bila jedna od tema o kojoj je Porter pričao po završetku susreta. Bio je najefikasniji akter duela sa 28 poena. Međutim, to zakucavanje je bilo potez utakmice. "Jesam mu se izvinio? Ma kakvi, rekao sam mu samo - na tvoju glavu momak", rekao je Majkl i počeo da se smeje.

Porter junior (28, 9sk), Jokić (22, 17sk, 10as) i Džamal Marej (25, 8as) na ovom meču dali su ukupno 75 poena. "Znali smo da nije gotovo ni kada smo imali 20 razlike, morali smo da ostanemo spremni i da zatvorimo meč. Nije lako čuvati nas kada sva trojica tako igramo, bilo je lepo dobiti na gostovanju protiv tima koji igra ovako dobro. Što se moje igre tiče, napredovao sam u defanzivi, moji šutevi i šutevi celog tima neće stalno ulaziti, ako hoćemo titulu moramo da igramo dobro u defanzivi", zaključio je Porter.