NA OKUPU

NEDOVIĆ OKUPIO EKIPU PRED KLJUČNE MEČEVE ZVEZDE! Nemanja objavio fotografiju - evo kako je sve izgledalo!

Autor Nemanja Stanojčić

Nemanja Nedović okupio je saigrače, pa su tako proveli vreme zajedno pred završni deo sezone. Došli su Vildoza, Kampaco, Marković, Dobrić, Lazarević, Holand, Bentil, Raduljica, Martin, Mitrović, Ivanović...

Izvor: Printscreen/Instagram/neda1624

Crvena zvezda prekinula je loš niz i posle tri poraza u nizu upisala je pobedu protiv Studentskog centra (90:70). Čeka crveno-bele velika borba u završnici sezone, pa je Nemanja Nedović odlučio da okupi ekipu i da provedu i slobodno vreme zajedno, na okupu. Objavio je i fotografiju na Instagramu.

Stavio je "stori" na ovoj društvenoj mreži na kojoj se vidi da su igrači doveli i članove porodice, pa su tako tu bili Fakundo Kampaco, Luka Vildoza, Stefan Marković, Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević, Ben Bentil, Hasan Martin, Džon Holand, Miroslav Raduljica i Nikola Ivanović.

Ekipu Duška Ivanovića očekuje velika borba u narednom periodu. Partizan je preuzeo prvo mesto u ABA ligi pobedom u derbiju, dok je plasman u top8 još uvek moguć, mada je za to potrebno da ekipa pobedi na svih pet preostalih mečeva i da se poklope i drugi rezultati. Sledi meč sa Baskonijom (23. mart u 19 časova).

Nemanja Nedović okupio ekipu Zvezde
Izvor: Printscreen/Instagram/neda1624