OSTOJA MIJAILOVIĆ TUŽI CRVENU ZVEZDU! Pokreće postupak zbog saopštenja: "Moraće te reči da dokažu pred sudom"

Ostoja Mijailović podneće tužbu protiv Crvene zvezde zbog jednog od prethodnih saopštenja.

MN Press

Ostoja Mijailović podneće tužbu protiv Crvene zvezde zbog jednog od prethodnih saopštenja. Tom prilikom crveno-beli su između ostalog u tekstu naveli da "neće dozvoliti da im moralne lekcije dlei neko ko je manastiru Hilandar poklonio kradeni automobil". Prvi čovek Partizana na to odgovoriće pokretanjem pravnog postupka.

Potvrdio je to i on sam. "Nikada se na temu donacija i pomaganja naših svetinja kao firma nismo oglašavali niti smo se time hvalili. Tako će biti i u budućnosti jer ćemo sigurno nastaviti da pomažemo našu svetinju, Manastir Hilandar. Tu je i dopis koji dajem na uvid samo zbog izrečenih kleveta da smo kao kompanija poklonili Manastiru ukradeni auto" rekao je Mijailović za portal "24sedam".

Tom prilikom pokazao je i dokument, odnosno dopis o spomenutoj donaciji. "Onaj ko je to izrekao će morati te reči da dokaže pred sudom. Na ovaj način, zbog našeg poslovanja i naših klijenata želim da zaštitim i ugled kompanije i lični ugled koji su bili kolateralna šteta ambicija jednog čoveka koji ne preza ni od čega da bi ostvario lične ciljeve" zaključuje Mijailović.