Car!

"SAMO HOĆU SUVO MESO I RAKIJU!" O Dončićevoj poruci priča ceo NBA, ovako je došao na meč! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Luka Dončić je pre meča sa Šarlotom bio izuzetno raspoložen, što je moglo da se shvati i kada se pogleda majica u kojoj je stigao na meč.

Izvor: YouTube/Chaz NBA

Luka Dončić je napravio šou pre meča sa Šarlot Hornetsima i to sa majicom sa kojom je došao na meč! Na njoj je pisalo "All I need is suvo meso and rakija", dakle - "sve što mi treba su suvo meso i rakija"! Znamo odranije da Dončić voli da uživa uz ukusnu hranu i alkohol, pa smo ga tako viđali i sa pivom u rukama, ali ovo je novi momenat!

Na internetu su odmah krenula pitanja o majici, a mnogi navijači su poželeli da kupe istu majicu za sebe. U istoj majici Dončić je došao na konferenciju za medije posle meča, ali tu nije mogao da bude zadovoljan.

Uprkos njegovoj odličnoj partiji i čak 34 poena, 10 skokova i 8 asistencija izgubili su Maveriksi sa 117:109 i što je najgore ispali sa mesta koje vodi u plejof ili plejin! Užasna forma tima otkako je stigao Kajri Irving se nastavila i sve je izvesnije da se nije isplatilo kockanje sa dovođenjem problematičnog plejmejkera. Pogledajte Dončićevu majicu o kojoj priča ceo NBA:

Dalas je sada 11. na tabeli Zapada sa tri uzastopna poraza i do kraja sezone će juriti Oklahomu, Nju Orleans, Minesotu i Lejkerse za jedno mesto u plej in turniru.